+ Odpowiedz na ten temat
Strona 5 z 5
PierwszyPierwszy ... 3 4 5
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Temat: Baranówka

1. jasne latają z nożami i strasza po nocach - hyhy większej głupoty nier widziałam
    mieszkam na b4 15 lat albo i więcej, wiem, że po nocy lepiej nie chodzic, choć jest spokojniej niż kiedyś,
    ostatnio niedaleko mojego bloku schodzi sie paru pijaczków ale o dziwo są to "panowie" ok 50 lat!! O_O chałasu nie robią no ale wolałabym, żeby znaleźli sobie inna rozrywkę :/

bardziej bałabym sie mieszkać na b3 niż 4, park sybiraków - to jest dopiero miejsce gdzie sie nie chodzi po 20!

do infirka - Twój ostatni post brzmi jak anons matrymonialny pozdr
    ...:nie przepuszczę żadnej chwili gdyż żyję na kreskę,
    w każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pinezkę w deskę,
    życie jem jak milkę bowiem wiem,
    że jestem lśnieniem i oka mgnieniem,
    że będe wspomnieniem:...

2. Nycza i Kacpra to ja znam A jeśli chodzi ogólnie o Branówkę to nie jest zła ,chociaż mieszkam na niej 15 lat wole bardziej KRN :twisted:

3. B4 jest najlepsza i kazdy to wie...
    tylko ciulowo ze teraz na tych łąkach kolo przyrwy bloki wybudują;/ nie ma gdzie ognisk i imprez robić blisko
    mniej punk'ow wiecej dresów łazi;/
    pamietam jeszcze czasy jak miałam z 7-8 lat wtedy ludzie sie bali po czwórce łazić
    teraz od nawet łazi sie godz.22-23niech bedzie i samemu i nikt cie nie tknie...
    a co do pijaków:P hehe nawet 12-13 lat wystarczy miec zeby miec pierwszego zgona;p

i tak jakos grzeczniej sie zrobiło;p jest inaczej ale nikt nie powiedział ze lepiej

4. B4 jest najlepsza i kazdy to wie...
    tylko ciulowo ze teraz na tych łąkach kolo przyrwy bloki wybudują;/ nie ma gdzie ognisk i imprez robić blisko
    mniej punk'ow wiecej dresów łazi;/
    pamietam jeszcze czasy jak miałam z 7-8 lat wtedy ludzie sie bali po czwórce łazić
    teraz od nawet łazi sie godz.22-23niech bedzie i samemu i nikt cie nie tknie...
    a co do pijaków:P hehe nawet 12-13 lat wystarczy miec zeby miec pierwszego zgona;p

i tak jakos grzeczniej sie zrobiło;p jest inaczej ale nikt nie powiedział ze lepiej

5. Portal osiedla Baranówka Osiedle Baranówka - Rzeszów

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 5 z 5
PierwszyPierwszy ... 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia