Jasne że zaglądne. Chwilowo mam remont i na dniach nie mogę, póki co ładujcie foty. Może być na GibkiLopez@zakapuj.pl
Jasne że zaglądne. Chwilowo mam remont i na dniach nie mogę, póki co ładujcie foty. Może być na GibkiLopez@zakapuj.pl
ok jasq.
Dzięki za adres meilowy.
Pozdrawiam i udanego remontu.
Niedawno sam miałem.
Dziś nie pomykają - bo pada. Podobnie w sobote - 2 auta.
Po sezonie chyba, no i po absurdzie...
Dobrze, że został poruszony ten temat. Sama też niedawno byłam w parku na spacerze z dzieckiem i jakiś głupek szarżował tam samochodem. Co prawda policja często tam przejeżdża ale jakoś chyba nie bardzo się tym interesują. Niestety nawet w parku trzeba uważać na dzieci, bo jest niebezpiecznie przez takich niemyślących ludzi!!!
Zgadzam się z wami w stu procentach! Ja także mieszkam na Baranówce i wychodzę z dzieckiem na spacery do Parku Sybiraków. Wkurzają mnie ci pseudosportowcy, którzy jeżdżą tam samochodami. Dziwi mnie też zachowanie policji i brak ich interwencji.Pewnie zaczną coś robić dopiero jak komuś coś się stanie! Pewnie właściciel dogadał się z nimi i sami czerpią zyski! Powinno się coś z tym zrobić!!!!!!!!
Zauważyłam, że nie tylko "sportowcy" wjeżdżają na teren parku, ale ostatnio będąc w niedzielę w parku zobaczyłam, że parkują tam też wielcy państwo studiujący na wsizsamochody stały rządkiem jeden za drugim, jakby był to normalny parking! Na szczęście mieli pecha, bo akurat przyjechała straż miejska i zostawiła im niemiłe "niespodzianki"
i bardzo dobrze, niech nauczą się, że park jest dla ludzi, a nie dla samochodów
![]()
a mnie to ani troche nie przeszkasza, chociaż w parku bywam często z psem, a wręcz codziennie. wiem, wiem, że to łamanie prawa czy co tam innego, no ale taką mamy straż miejską - życie made in polsa (baranówka;p)
InF!rKa xP
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)