+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2
PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Temat: SAMOCHODY W PARKU SYBIRAKÓW - paranoja

1. Jasne że zaglądne. Chwilowo mam remont i na dniach nie mogę, póki co ładujcie foty. Może być na GibkiLopez@zakapuj.pl

2. ok jasq.
    Dzięki za adres meilowy.
    Pozdrawiam i udanego remontu.
    Niedawno sam miałem.

3. Dziś nie pomykają - bo pada. Podobnie w sobote - 2 auta.
    Po sezonie chyba, no i po absurdzie...

4. Dobrze, że został poruszony ten temat. Sama też niedawno byłam w parku na spacerze z dzieckiem i jakiś głupek szarżował tam samochodem. Co prawda policja często tam przejeżdża ale jakoś chyba nie bardzo się tym interesują. Niestety nawet w parku trzeba uważać na dzieci, bo jest niebezpiecznie przez takich niemyślących ludzi!!!

5. Pseudosportowcy w parku sybiraków

Zgadzam się z wami w stu procentach! Ja także mieszkam na Baranówce i wychodzę z dzieckiem na spacery do Parku Sybiraków. Wkurzają mnie ci pseudosportowcy, którzy jeżdżą tam samochodami. Dziwi mnie też zachowanie policji i brak ich interwencji.Pewnie zaczną coś robić dopiero jak komuś coś się stanie! Pewnie właściciel dogadał się z nimi i sami czerpią zyski! Powinno się coś z tym zrobić!!!!!!!!

6. wreszcie zaczęli coś robić

Zauważyłam, że nie tylko "sportowcy" wjeżdżają na teren parku, ale ostatnio będąc w niedzielę w parku zobaczyłam, że parkują tam też wielcy państwo studiujący na wsiz samochody stały rządkiem jeden za drugim, jakby był to normalny parking! Na szczęście mieli pecha, bo akurat przyjechała straż miejska i zostawiła im niemiłe "niespodzianki" i bardzo dobrze, niech nauczą się, że park jest dla ludzi, a nie dla samochodów

7. a mnie to ani troche nie przeszkasza, chociaż w parku bywam często z psem, a wręcz codziennie. wiem, wiem, że to łamanie prawa czy co tam innego, no ale taką mamy straż miejską - życie made in polsa (baranówka;p)
    InF!rKa xP

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2
PierwszyPierwszy 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia