A wg mnie nie jest to odpowiednie miejsce na hipermarket. Nowe bloki? moze szeregówki? albo jakies budynki biurowe to wtedy jestem jak najbardziej za!
ps. Kurcze podpowiedzcie jak sie wstawia linki ?? bo cos mi nie wychodzi. :?:
A wg mnie nie jest to odpowiednie miejsce na hipermarket. Nowe bloki? moze szeregówki? albo jakies budynki biurowe to wtedy jestem jak najbardziej za!
ps. Kurcze podpowiedzcie jak sie wstawia linki ?? bo cos mi nie wychodzi. :?:
witam, zmieniając temat to czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat przedsiębiorstwa produkującego części dla lotnictwa WSK "PZL- Rzeszów" na Hetmańskiej- tak od kuchni. chcę starać się o staż a nie wiem czy mam szanse i jak trzeba stać z językiem i jak wygląda rekrutacja. jestem z Polski centralnej. z góry dziękuję za informację
[ Dodano: 2007-02-04, 21:33 ]
halo, jest tam kto? :607:
prosze może tu cos znajdziesz WSK
dziękuje. Bedę wdzięczna za każdą wiadomość.
Ja tez mieszkam na drabinianceBardzo fajne miejsce
![]()
Byłabym za szeregówkami!Napisał Yasmine
Drabinianka osiedlem szeregówek!
![]()
W ostateczności mogą być też bloki :P
[/joke] ;]
Od początku mi się wydawało że jest to nieodpowiednie miejsce na kolejny hipermarket czy hipermarketopodobne cuś. I naprawdę wierzyć mi się nie chce, że chcą pozbawić tych wszystkich ludzi (przede wszystkim starszych ludzi) działek. No chociaż teraz to chyba jest mi już obojętne. Nie wiem co lepsze.
ja tam mieszkalam ale troszke dalej od cichej ale za to na cichej chodzilam do przedszkolaheh :P nie zapomne tych czasow :P
Hold me tight and keep me warm,
Cause the night is getting cold
Drabinianka życiem tętni... proste! Graniczna!
Portal osiedla Drabinianka: Osiedle Drabinianka - Rzeszów
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)