+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2
PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Temat: Drabinianka

1. Zarejestrowany
    Feb 2007

A wg mnie nie jest to odpowiednie miejsce na hipermarket. Nowe bloki? moze szeregówki? albo jakies budynki biurowe to wtedy jestem jak najbardziej za!

ps. Kurcze podpowiedzcie jak sie wstawia linki ?? bo cos mi nie wychodzi. :?:

2. witam, zmieniając temat to czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat przedsiębiorstwa produkującego części dla lotnictwa WSK "PZL- Rzeszów" na Hetmańskiej- tak od kuchni. chcę starać się o staż a nie wiem czy mam szanse i jak trzeba stać z językiem i jak wygląda rekrutacja. jestem z Polski centralnej. z góry dziękuję za informację

[ Dodano: 2007-02-04, 21:33 ]
    halo, jest tam kto? :607:

3. Zarejestrowany
    Feb 2007

prosze może tu cos znajdziesz WSK

4. dziękuje. Bedę wdzięczna za każdą wiadomość.

5. Zarejestrowany
    Feb 2007

Ja tez mieszkam na drabiniance Bardzo fajne miejsce

6. Cytat Napisał Yasmine
    A wg mnie nie jest to odpowiednie miejsce na hipermarket. Nowe bloki? moze szeregówki? albo jakies budynki biurowe to wtedy jestem jak najbardziej za!
    Byłabym za szeregówkami! Drabinianka osiedlem szeregówek!
    W ostateczności mogą być też bloki :P
    [/joke] ;]

Od początku mi się wydawało że jest to nieodpowiednie miejsce na kolejny hipermarket czy hipermarketopodobne cuś. I naprawdę wierzyć mi się nie chce, że chcą pozbawić tych wszystkich ludzi (przede wszystkim starszych ludzi) działek. No chociaż teraz to chyba jest mi już obojętne. Nie wiem co lepsze.

7. Zarejestrowany
    Apr 2007

ja tam mieszkalam ale troszke dalej od cichej ale za to na cichej chodzilam do przedszkola heh :P nie zapomne tych czasow :P
    Hold me tight and keep me warm,
    Cause the night is getting cold

8. Drabinianka życiem tętni... proste! Graniczna!

9. Portal osiedla Drabinianka: Osiedle Drabinianka - Rzeszów

10. Zarejestrowany
    Oct 2009

Cytat Napisał terelka Zobacz post
    Ja tez mieszkam na drabiniance Bardzo fajne miejsce

No rzeczywiscie miejsce fajne ,ale te ostatnie naklejki na blokach - sprawdzanie legalnosci oprogramowania, stały sie troche przerazajace.

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2
PierwszyPierwszy 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia