+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 5
PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Temat: GWARDZISTÓW THE BEAST

1. Cytat Napisał liver
    zaniedbane blokowisko
    pokaż mi zaniedbany blok...
    jedno z najbardziej zielonych osiedli w Rzeszowie...
    i nie wiem z której strony przypomina Ci blokowisko...
    kto ma uszy, niechaj słucha...

2. zgadzam sie z mp, na gwardzistow jest bardzo przyjemnie a w wiosna wrecz wypas

3. Nie napisalem nic o zaniedbanych blokach."Zaniedbane" odnosze do placow zabaw,boisk,chodnikow itp.Przyznaje sie do bledu,nie powinienem mowic ze jest to blokowisko,jakby sie blizej przyjrzec to kazde osiedle jest blokowiskiem.

4. Cytat Napisał mp
    zaniedbane blokowisko
    Tak rzeczywiście zwłaszcza ze dopiero co odnowili większość placów zabaw, większość chodników wyłożyli nową kostką, odmalowałi zaniedbane budynki, a siatki na boiskach są zmieniane co roku, na bałagan też nie ma co narzekać bo pod każdym blokiem codziennie meldują sie sprzątaczki.
    Zadbane, zielone osiedle,jedne z najładniejszych w tym mieście. Jedyne czego mi tu brakuje to miejsca gdzie mozna byloby ciekawie spedzic wolny czas.

5. Mieszkam na tym osiedlu od roku i jestem zadowolony bardzo spokojne i bezpieczne osiedle

6. tez jestem z gwardzistow i nie narzekam...dla mnie mnieszka sie tu zajebiscie....

7. ja tez jestem stad i nie zamienilabym tego osiedla na zadne inne... a co rozrywki to trzeba trochę uruchomic wyobraźnie i wtedy same sie znajdują :razz:

8. Muszę się przyznać, że też jestem z Kmity. Osiedle jest spokojne, ale nic ciekawego na nim się nie dzieje... Brakuje rozrywki na tym osiedlu, brakuje knajpek z prawdziwego zdarzenia, (o ile wiem to są tylko dwie i to strasznie małe) i jest tylko jedna pizzeria! :evil: (Za to w barze, mają dobre jedzenie :twisted: )
    3L =)

9. gdzie tu sa jakies knajpy?? jak dotad, zadnej nie uswiadczylem

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia