+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Piłka Nożna Liga Kobieca w Rzeszowie

1. Piłka Nożna Liga Kobieca w Rzeszowie

jest jakis klub ktory ogranizuje treningi dla dziewczyn?? Mam 17 lat i bardzo lubie grac, ale w rzeszowie, z tego co mi mowia ludzie, nie ma zadnego klubu ktory sie tym zajmuje ;/ najblizszy ponoc jest w kolbuszowej, ale to daleko. Napewno jest wiele dziwczyn w rzeszowie ktore chodzily by na tego typu spotkania...

2. Piłka nożna kobieca

Hej
    Ja równiez jestem takiego zdania aby utworzyć przez Stal badź Resovie ( albo nowy klub co chyba jest nierealne) w Rzeszowie. Znam kilka dziewczyn co by uczęszczały na takie zajęcia. Tak bym chciała wyjść na to boisko i cieszyć się ze strzelonego gola ! Jakie faje musi byc to uczucie...
    Ja również uwielbiam grać w piłkę nożna (pomimo śmiania się innych) bardzo mi sie ten spotr podoba. Chciałabym uczęszczać na treningi ale nie ma gdzie ;( . Jak juz koleżanka wyżej wpsomniała najbliższy klub w Kolbuszowej, rozwazam taką opcję aby się tam zapisać, lecz co z dojazdem?

PS: Może się kiedyś, gdzieś spotkamy i wkońcu pogramy nie wpojedynke lecz w kilka osób heh marzenie...

Odpiszcie co można zrobić w tym wątku?

3. raczej... nic ;d jak u nas ciezko jest zorganizowac druzyne siatkarska (gdzie w rzeszowie siatka jest na wysokim poziomie), to co dopiero pilka nozna ;/ napisz na gg 9851258 moze cos wymyslimy

4. A może by się wybrac do Kolbuszowej?
    Treningi sa bodajże 2 razy w tygodniu lecz nie wiem zabardzo w jakie dni i o której godzinie, lecz jeżeliby pociąg, a potem autobus podszedł to czemu nie?
    Byłabys chętna?

5. tez sadze że powinien być jakiś kobiecy klub piłki nożnej ja jestem z Lutczy i mam daleko do Kolbuszowej ;( mam 15 lat i uwielbiam grać w piłkę nożną i jest wiele dziewczyn Które mają taki sam problem jak ja ;(

6. Napisz na priv to pogadamy ; )

7. Zarejestrowany
    Sep 2009

Co się dziewczyny tak zastanawiacie...wpadać do Rzeszowa to pogramy razem Ja w tym momencie gram bardzo słabo, bo nie mam gdzie a moi znajomi jakoś nie kwapią się do tego. Także będę stał na bramce a wy sobie postrzelacie

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia